Dette er meg

Her er Mona

Hei, jeg heter Mona og er veldig glad i å ta bilder. Nå har jeg ikke noe «ordentlig» kamera. Jeg bruker Iphone 7 og appene Procamera og Camera+. I tillegg bruker jeg Adobe Lightroom for pc. Jeg går konstant rundt og leter etter motiver når jeg er utendørs. Dette kan drive mine turkamerater til vannvidd, men jeg gir ikke slipp på fotogleden for noen pris. Jeg har ofte tenkt å melde meg på fotokurs, og det må vel snart komme en mulighet. Jeg har utrolig mye å lære ennå. Men enn så lenge knipser jeg og editerer på de fotoene jeg synes trenger et lite ansiktsløft.

Jeg er ofte ute og tar bilder i nærmiljøet; av gater, bygninger, utsikt, blomster og andre detaljer jeg måtte komme over. I like it!

Håper dere kommer tilbake innimellom og ser om jeg har lagt ut nye bilder – for det skal jeg gjøre rett som det er.

Velkommen tilbake til Captureit.one!

 

 

 

Del gjerneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Kommentarer

kommentarer